16.3.2017

Kevätpömpeli

Talon edustan yrttikolmion mullasta on noussut jo muutaman viimesyksynä istutetun tulppaanin alku. Myös siemenestä itsestään kasvaneessa mustaviinimarjassa on jo paksut silmut, tosin kun ihastelin niitä tänään, kävi meidän toinen koira muina miehinä haukkaamassa monta silmua suuhunsa :D

Olen pikkuhiljaa myynyt paikallisessa FB-kirppisryhmässä ylimääräisiä tavaroita pois. Vaikka tavaraa on lähtenyt monta kassillista, silti tuntuu, että tavaramäärä ei ole yhtään vähentynyt. Pitää varmaan lainata vanhempieni isoa peräkärryä ja alkaa kuskata tavaraa sillä pois, että vaikutus näkyisi.

Meillä on tänään ollut koko päivän kuistin ovet auki, aurinko lämmittää niin hyvin kuistia, että siellä on ollut melkein pari kymmentä astetta lämmintä. 

Ostin kuistille vihreän kranssin S-marketin pääsiäiskojusta, hinta oli 7,90.


 Seppo-koira päätti tänään esiintyä useammassa kuvassa, tässä Seppo kuistilla omiin ajatuksiinsa vaipuneena.Vaikka tavaran suunta on ollut pääasiassa ovesta ulospäin, olen kyllä ostellut myös esimerkiksi tyynyjä. Kasvihuoneilmiössä on ihania Nordalin tyynyjä 10e/kpl. Ostin puusohvalle sieltä kaksi roosanväristä höyhentyynyä.


Olen myös vihdoin saanut salin ikkunoihin verhot. Mietin pitkään värikkäämpiä kuviollisia kankaita, mutta koska ikkunat ovat aika isot ja niitä on neljä, päädyin kuitenkin valitsemaan yksinkertaiset valkoiset verhot. 
Yläkerran seinänmaalauskin on viimein valmistunut. Suomen luonnonmaalien "Inspirational Powder Chalk" - kalkkimaalijauhe  toimii hienosti hirsipinnalla, ja maali oli helppokäyttöinen ja kiva maalattava. 

Työhuoneen salusiinit ostin ystävältäni, olen ihaillut näitä verhoja hänen kotonaan jo pitkään ja ilahduin tosi paljon kun sain ne nyt Pömpeliin. Ostin verhoja kaksi paria ja toiset niistä laitoin miehen ja minun makuuhuoneen ikkunaan.

Kangas on ihana Sandersonin Peony tree, samaa kangasta olen käyttänyt myös tuolien verhoiluun yhdessä suunnittelukohteessani. 
Vähän huone vielä kaipailee kalustusta, mutta odottelen, että löydän sinne jotakin juuri tähän huoneeseen sopivaa :)


Yläkerran huoneen maalaus on toteutettu yhteistyössä Suomen luonnonmaalien kanssa.